Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2011 07:42 - Шестата раса ще бъде изкуствено създадена
Автор: tatovina Категория: Политика   
Прочетен: 668 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
До сеха в рода на човешкия вид има пет вида:
1.Хомо Хабилис(първия от рода Човек)
2.Питекантроп
3.Неандерталец
4.Кромяньонец
5.Съвременен човек
(Последните два вида почти не се различават и някои ги смята за един)
За тоа някои митове говорят са 4 раси. вида хора в човешкото родословие.
Шестата раса/вид човешки  ще бъде изкуствено създадена. Това е планът на Нацистите космонавти НЛО дошли от бъдешето. Те от самото начало, още от 30те години на ХХв. се опитват да създадат нова раса.

Тази раса вероятно ще бъдат солари - от СОЛ - синтетичен ограничен живот, но тъй като Сол означава и слънце се наричат още слънчеви - в арийските митове сури(слънчеви) и още деви(златни) защото златото символизира слънцето.

Но не всичко което блести е злато.
Соларите вероятно не са по интелигентни от човека тъй като са създадени на база човека и не надхвърлят интелекта му. Самите нацистки адепти признават, че соларите отстъпват по интелект на "Драконите", които са от настоящата човешка раса.
Затова се казва че хората са от кръвта/рода на драконите/змиите.  Порешно това се схваща като обратното - че хорта са потомци на драконите, но всъщност драконите са потомци на хората.
Соларите се смятат за "модерна" нова раса и за това смятат драконите са по-стара раса, но и по интелигентна, както сами признават.
Въаъ всеки случай соларите са създадени с определена чел като служебна, обслужваща раса на нацисткия елит. Войници, работници и служители. По определени причини нацистите смятат насточщето човещество за "грешка на природата" и смята да я "поправят". Това означава и че всички окултни адепти са нацисти и нацистите са в основата на окултизма, тъй като всички те проповядват идването на нацистите и шестата раса, както и нацисткия холокост, който смвата да проведат на земята за да очистят "несъвършенните" раси.



Тагове:   НЛО,   нацисти,   раса,   шеста,


Гласувай:
2




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tatovina
Категория: Политика
Прочетен: 8502
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930